Charles Donker

Speciale jubileums aanbieding

Nog enkele exemplaren beschikbaar!

 

Bruinehaar, juli 2017

Goede vrienden,

Het is alweer bijna een jaar geleden, dat u tijdens de feestelijkheden rond mijn 70ste verjaardag, o.a. de Utrechtse kunstenaar Charles Donker aan het werk hebt kunnen zien.

Gedurende vele uren tekende hij op messing etsplaten met eindeloos geduld studies van de tamme uilen en de Harris Hawk van Freek Kikkert, die op mijn erf waren neergezet. In de maanden er na, heeft hij doorgewerkt aan twee etsen die recent gereed zijn gekomen.

 

Charles behoort tot de allerbeste etsers van zijn generatie , dus is het niet verwonderlijk dat naast vele particuliere verzamelaars w.o. prinses Beatrix, ook het RIJKS MUSEUM in Amsterdam een grote collectie van zijn werk heeft (online te bekijken!).

In het Rembrandthuis is enige jaren geleden een overzichtstentoonstelling van zijn werk gehouden met lovende kritieken in de landelijke pers.

 

Charles Donker
Charles Donker

 

In overleg met Charles zijn we overeengekomen dat ik deze etsen exclusief mag aanbieden voor €235,- per stuk incl. verzendkosten. Dat is ver onder de prijs waarvoor zijn werk gewoonlijk wordt verkocht! De oplage is slechts 25 stuks plus 5 artist proofs.

De gesigneerde etsen zijn bij mij te bestellen en de nummering van 1 t/m 25 zal gaan op volgorde van binnenkomst. Afmetingen 26 x 30.3 cm. Niet ingelijst.

 

Charles Donker
Charles Donker

 

Zoals de meesten van jullie wel al weten, wordt op 1, 2 en 3 september a.s. rond mijn huis in Bruinehaar, het 40 jarig jubileum van Wildlife Art Promotion gevierd. Nadere mededelingen volgen, maar Jaap Deelder, Andrew Haslen en Jonathan Yule zullen daar exposeren en ook zelf aanwezig zijn.

Ik zou het bijzonder op prijs stellen als jullie acte de préséance willen geven, want we gaan er een feestje van maken!

Voor snelle beslissers proberen we de bestelde etsen dan voor u klaar te hebben liggen!

Wellicht overbodig te zeggen dat de hier afgebeelde etsen een zwakke afspiegeling zijn van de werkelijkheid!

 

Hartelijke groet van huis tot huis,

 

Ysbrand